Industriële salontafels

Met een industriële salontafel van Ventura Design breng je enorm veel sfeer en uitstraling in jouw woonkamer. De industriële stijl is een moderne woonstijl die op verschillende manieren kan worden toegepast. Wij bieden daarom industriële salontafels in verschillende uitvoeringen, zoals een industriële salontafel met lade. We weten dan ook zeker dat je een goede keus kunt maken in ons enorme assortiment. Heb je een tafel naar wens gevonden? Bestel deze dan nu in onze webshop!

Wat zet je op een industriële salontafel?

Een salontafel wordt meestal geplaatst voor zijn functionaliteit. De tafel wordt dan ook gebruikt voor het plaatsen van glazen, koffiekopjes en hapjes. Een salontafel koop je echter niet alleen om te gebruiken, je plaatst de tafel namelijk ook om sfeer te bieden in de woonkamer.

Een industriële salontafel heeft van zichzelf vaak al een prachtige uitstraling. Om deze krachtige sfeer te behouden is het belangrijk om de tafel niet te veel te decoreren. De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste materialen, zoals hout en metaal. Om deze rustieke sfeer te behouden kun je de volgende items op de tafel plaatsen:

  • Tijdschriften en boeken. Een stapel mooie tijdschriften en boeken op tafel brengen veel moderne sfeer in je woonkamer. Heb je een industriële salontafel met lade die open is? Plaats hier dan ook een aantal tijdschriften in. Stop ze echter niet vol, dit levert al snel een rommelig geheel op!
  • Accessoires: Kies voor één of enkele mooie accessoires die goed aansluiten bij de sfeer van de tafel. Kies voor een mooie vaas, een beeld of een tray. Ventura Design heeft een hele mooie collectie accessoires om uit te kiezen;
  • Een plant: Wat past beter bij de natuurlijke uitstraling van hout dan een plant? Een salontafel wordt door meerdere mensen gebruikt, het zou dan storend zijn als er een hoge plant op staat. Kies daarom voor een laag groeiende plant, liefst in een mooie rustieke pot van steen of metaal;
  • Kaarsen: Je kunt één of meerdere kaarsen plaatsen op een schaal, of je kiest voor een mooie kandelaar met kaarsen.

Verschillende vormen industriële salontafels

Bij Ventura Design kun je terecht voor een industriële salontafel in de volgende verschillende vormen:

Ronde industriële salontafel

Een ronde salontafel zorgt voor speelsheid en gezelligheid in je woonkamer. Een ander voordeel van een ronde salontafel is dat je het makkelijk ergens tussen kunt plaatsen. Wij bieden verschillende aantrekkelijke opties aan. Ronde industriële salontafels gemaakt van verschillende soorten hout, in meerdere groottes in sets van twee of drie. De tafels zijn vrijwel altijd gemaakt met een houten tafelblad en een metalen onderstel.

Vierkante en rechthoekige industriële salontafel

Vierkante en rechthoekige industriële salontafels hebben rechte lijnen waarmee de moderne look wordt versterkt. Combineer dit met de mooie robuuste uitstraling van hout en metaal en je hebt een ware trendsetter in je woonkamer staan. Rechthoekige salontafels zijn heel geschikt voor gebruik door een gezin of als je vaak gasten op bezoek hebt. Ben je op zoek naar een salontafel voor een kleinere setting? Dan is een vierkante variant een zeer goede keuze.

Tweedelige industriële salontafels

Om een speelse look te creëren kun je ook kiezen voor een salontafel in een tweedelige set. Het gebruik van meerdere kleine salontafels is bovendien erg functioneel. De tafels zijn namelijk makkelijk te verplaatsen, zodat iedereen in de woonkamer er gebruik van kan maken. Wij bieden verschillende tweedelige industriële salontafels aan, je kunt zelfs kiezen voor een driedelige set.

Industriële salontafel met lade

Ben je op zoek naar een industriële salontafel met lade? Ook deze kun je in ons assortiment vinden. Een salontafel met lade is erg handig in gebruik. In de lade kun je items plaatsen die je nodig hebt in de woonkamer, maar die een rommel opleveren als je ze laat liggen. Je kunt daarbij denken aan een aansteker voor kaarsen, puzzelboekjes, pennen, speelgoed voor de kinderen en natuurlijk alle afstandsbedieningen voor elektronische apparaten. Een lade in de salontafel zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt, terwijl de woonkamer gewoon netjes blijft.

Bestel jouw industriële salontafel bij Ventura Design

Wil je een mooie industriële salontafel kopen? Maak dan een keus uit het grote assortiment van Ventura Design! Bij ons vind je salontafels in verschillende formaten, kleuren en stijlen. De industriële stijl komt prachtig terug in deze tafels, met een combinatie van een houten tafelblad en een stevige metalen constructie als basis.

Wij bieden enorm veel keus op het gebied van salontafels. Vind je het daarom lastig om een goede keus te maken? Door het filtermenu te gebruiken kun je een selectie maken van je wensen. Er wordt je dan een aantal tafels getoond die het beste passen bij jouw persoonlijke smaak en wensen.

Heb je vragen over onze tafels of over ons? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!