Salontafel Storage 2-delig Rond Massief Mango hout - 42896

Je bespaart €81,55
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (H x B x D) 39x70x70cm
Afmeting kleine (H x B x D) 32x57x57cm
Materiaal Massief mango hout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Natuurlijke flair gecombineerd met een vleugje industriële charme - onze storage salontafelset laat zien hoe het moet! Het lichaam van gezwart metaal ziet er tegelijkertijd filigraan en solide uit. Daarop ligt een groot, rond tafelblad van hoogwaardig mangohout. Bijzonder praktisch is het afneembare tafelblad. Op deze manier kan de opbergruimte in de carrosserie optimaal worden benut.

De salontafels van verschillende afmetingen zijn op veel verschillende manieren te combineren. De ingetogen kleurencombinatie van natuurlijk hout en zwart metaal integreer je eenvoudig overal en combineer je met de meest uiteenlopende meubel- en inrichtingsstijlen. Of het nu gaat om een ​​leren bank, een linnen bankhoes of een woongedeelte in Chesterfield-design: de set van 2 zal altijd een harmonieuze aanvulling zijn op uw sfeer - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.