Salontafelsets

Salontafelsets bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een salontafel en wil je iets speels dat ook nog eens functioneel is? Kies dan voor een salontafelset. Bij Ventura Design vind je een grote collectie sets voor iedere woonstijl. Wil je een ronde salontafelset of zoek je een set met een natuurlijke en industriële uitstraling? Bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Welke salontafels passen bij elkaar?

Een salontafel is een onmisbaar meubelstuk voor iedere woonkamer. Moderne salontafels zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook heel functioneel. De tafel gebruik je bijvoorbeeld om je drankjes, gebak en snacks op te zetten. Bovendien zijn salontafels soms voorzien van handige lades, waar de afstandsbediening of een tijdschrift in bewaard kan worden. De keuze voor de juiste salontafel kan echter best lastig zijn. Welke vorm kies je; een ronde salontafelset, of vierkante/rechthoekige salontafels? Welke stijl sluit het best aan bij jouw interieur? En welk formaat is het meest praktisch in de ruimte en past het best bij de samenstelling van jouw gezin? In sommige gevallen is het plaatsen van meerdere salontafels praktischer dan één grote salontafel. Je zou dan kunnen kiezen voor twee dezelfde tafels, maar dat oogt vreemd. Twee verschillende salontafels plaatsen is mogelijk, maar het is vrij lastig om twee afzonderlijke tafels te vinden die goed bij elkaar passen. Het beste kun je in zo’n situatie kiezen voor een salontafelset.

 

Wat voor soort salontafelset is populair?

Een salontafelset is een set van meerdere salontafels die in dezelfde stijl gemaakt zijn. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen, van twee tot drie tafels. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende stijlen. Op dit moment is de industriële stijl erg populair, veel van onze sets sluiten goed aan op deze hippe interieurstijl. Sets in de industriële stijl hebben een natuurlijke uitstraling, ze zijn namelijk meestal van hout gemaakt. Hierdoor passen de salontafels ook goed in andere woonstijlen, zoals in een modern interieur of bij een woning in de Scandinavische of landelijke stijl. In onze collectie vind je salontafelsets in veel verschillende stijlen en vormen. Ben je op zoek naar een ronde salontafelset? Dan bieden wij je veel mogelijke opties aan! Hou je van een chique, moderne en opvallende stijl? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wat dacht je van een set tafels in zilver, koper of zelfs goud? Hiermee haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook stijl en uitstraling!

 

Waarom is een set de juiste keuze voor jouw woonkamer?

Een salontafelset is in veel gevallen een hele goede keuze. Heb je een kleine woonkamer? Een grote salontafel zou dan heel onpraktisch zijn. Natuurlijk kun je er dan al je spullen op kwijt, maar de tafel zal ook in de weg staan. Je kunt er niet makkelijk omheen lopen en de tafel oogt kolossaal in de kleine kamer. Een set met tafels is in een kleine woonkamer heel praktisch; de tafels behouden hun functionele waarde, maar ze nemen niet alle ruimte in beslag. Door het gebruik van twee of drie kleinere tafels blijft de woonkamer ruimtelijk ogen, zeker wanneer je kiest voor tafels die je onder elkaar kunt plaatsen of voor een ronde salontafelset. Combineer de set met een mooie hoekbank en je profiteert optimaal van de ruimte die je kamer biedt. Een set salontafels is echter niet alleen geschikt voor een kleine woonkamer. Heb je een grote woonkamer en zoek je een geschikte salontafel? Dan is een salontafelset een hele goede keus. Een enkele tafel valt vaak weg in de grote ruimte. Door het gebruik van meerdere tafels is het gemakkelijker om balans te vinden in de woonruimte. Je kunt de tafels bijeen plaatsen als set, maar ook afzonderlijk zodat je op verschillende plekken in de woonkamer een tafel kunt zetten. Een groot voordeel is dat de tafels in dezelfde stijl uitgevoerd zijn, je hoeft geen verschillende tafels bij elkaar te zoeken. Ook als je een groot gezin hebt is een set een goede keus. De afzonderlijke tafels zijn makkelijk te verplaatsen zodat er op verschillende plekken in de woonkamer gebruikgemaakt kan worden van de tafels.

 

Salontafelset bestellen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een mooie set salontafels die goed in jouw interieur passen? Neem dan rustig de tijd om alle mogelijkheden te bekijken in ons assortiment. Ben je op zoek naar een ronde salontafel of heb je andere specifieke wensen? Maak dan gebruik van het handige filtermenu. Hierin kun je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld vorm, kleur en materiaal. Dit maakt het zoeken naar de set die het best bij jou past een stuk makkelijker. Heb je de juiste set salontafels gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop! Wij zullen de tafels dan zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgen. Heb je vragen over ons of over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.