Vierkante salontafels

Een vierkante salontafel; ben je daar naar op zoek? Welkom bij Ventura Design, wij staan voor modern en betaalbaar wonen! Wij bieden een grote collectie vierkante salontafels, we weten daarom zeker dat je een goede keus bij ons kunt maken. Misschien ben je op zoek naar een salontafel zwart en vierkant of juist een opvallend exemplaar van koper of goud?

Bestel jouw salontafel naar wens nu in onze webshop, dan kunnen wij deze zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgen.

Een moderne salontafel vierkant

Er zijn meerdere factoren waar je rekening mee moet houden als je een salontafel moet kiezen. Zo is de vorm van de tafel voor een groot deel bepalend voor de look en feel van je woonruimte.

Een salontafel die vierkant is heeft strakke rechte lijnen. Dit sluit heel goed aan bij moderne interieurs waar veelal gebruikgemaakt wordt van rechte lijnen. Deze zorgen voor een rustig en strak beeld. Een vierkante salontafel past daarom perfect bij verschillende moderne interieurstijlen, zoals Scandinavisch, de minimale stijl en industrieel.

Denk bij het uitzoeken van je salontafel na over de stijl van je ruimte en het soort sfeer dat je wilt creëren. Glazen salontafels geven je ruimte een chique, formele uitstraling en nemen niet te veel visuele ruimte in beslag. Als je meer een statement wilt maken, kies dan voor een marmeren blad met goud of messing afgewerkte poten. Heb je een woonkamer in een traditionele of boerderijstijl? Dan wil je waarschijnlijk dat het wat warmer aanvoelt, zoals een vierkante salontafel van massief hout.

Bij de keuze voor een salontafel is het belangrijk om rekening te houden met de vormen die je al in de kamer hebt. Denk na over de vorm van de kamer en hoe je de ruimte en de vier muren kunt aanvullen met jouw meubelkeuze. Uiteindelijk moet de vorm van de salontafel zorgvuldig worden overwogen om ervoor te zorgen dat alle meubels een samenhangend geheel vormen.

Welke soorten vierkante salontafels

Wij bieden de tafels aan in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, glas, metaal, steen en hout. De houten salontafels zijn erg geschikt voor industrieel, landelijk/modern of Scandinavisch ingerichte woningen. Heb je een strak modern interieur? Daar past een salontafel zwart en vierkant erg goed bij. Hou je van de bohemian look? Vierkante salontafels van metaal in de kleuren goud of koper zijn dan heel geschikt voor jou.

Bij ons vind je een enorme collectie vierkante salontafels. Om het zoeken makkelijker te maken kun je het filtermenu gebruiken. Hier kun je jouw wensen aangeven, waarna je een selectie geboden wordt van de tafels die het beste bij je passen.

Wat zijn de voordelen van een vierkante salontafel?

Een salontafel die vierkant is, biedt verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is de beperkte ruimte die de tafel in beslag neemt. Heb je een kleine woonkamer en ben je op zoek naar een geschikte salontafel? Dan is een vierkante salontafel een zeer goede keus want je kunt er eenvoudig omheen lopen. 

Een ander voordeel van deze vorm is dat de tafel aan alle zijden evenveel ruimte biedt. Hierdoor kun je perfect rond de tafel zitten, terwijl alle aanwezigen dezelfde ruimte hebben om gebruik te maken van de tafel. Je zou ook kunnen kiezen voor een salontafel in meerdere delen, zoals een tweedelige of driedelige set. Deze kunnen onder elkaar geplaatst worden om ruimte te besparen, en uit elkaar geplaatst worden als je gasten hebt. Salontafels in sets zorgen bovendien voor een speels effect.

Vierkante salontafels zijn ook perfect voor entertainment, of het nu gaat om een spelletjesavond met het gezin of een cocktailuurtje. Ze hebben namelijk de ideale vorm om in een kleine woonkamer te persen of voor een bank te plaatsen.

Vierkante salontafels zijn niet alleen geschikt voor kleine ruimtes. Ook in een ruime woonkamer zorgt een grote vierkante salontafel precies voor de juiste balans.

Bestel jouw vierkante salontafel bij Ventura Design

Heb je een salontafel naar wens kunnen vinden in ons assortiment? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop. Wij bieden een enorme collectie salontafels, rechthoekige, ronde salontafels en vierkante varianten zoals een salontafel zwart en vierkant.

Vierkante salontafels passen erg goed in een modern interieur. Heb je een kleine woonkamer en ben je op zoek naar een geschikte salontafel? Dan is een vierkante tafel een goede keus. Ook zou je kunnen kiezen voor deze vorm om balans te brengen in je interieur, bijvoorbeeld als er al veel ronde vormen aanwezig zijn.

Ventura Design staat voor modern en betaalbaar wonen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen jouw bestelling gratis thuis vanaf €500.

Heb je vragen over onze salontafels of over ons? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.