Bank Scarlett Smaragdgroen 90cm Fluweel - 40406

Je bespaart €28,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 56cm
Breedte 90cm
Diepte 30cm
Zithoogte 45cm
Materiaal Fluweel, metaal, rubberboomhout
Kleur Smaragdgroen, zwart, goud

Omschrijving

Of het nu in de gang, in de woonkamer of als stijlvolle zitplaats in uw kleedkamer is: de bank maakt indruk met een vakkundige combinatie van design en comfort. De hoogwaardige fluwelen hoes in elegant smaragdgroen past perfect bij heel verschillende inrichtingsstijlen - combineer de gestoffeerde bank gemakkelijk met de individuele stijl van uw huis. De donkere poten van massief hout zorgen voor een mooi contrast met de hoes en zijn tevens versierd met gouden pootdoppen.

Neem plaats op de bank om uw schoenen te strikken, drapeer de bank als tijdloos en tegelijkertijd praktisch designobject in uw woonkamer of geef de slaapkamer de finishing touch met de gecapitonneerde bank. De slanke gestoffeerde bank is een uitstekend alternatief voor een ruimteverslindende hoekbank en biedt dankzij zijn armleuningen aan beide zijden maximaal zitcomfort aan twee personen.

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlich