Ronde fauteuils

Ben je op zoek naar een fauteuil met een uniek design? Dan is een ronde fauteuil een goed idee. Maar waarom zou je kiezen voor een rond exemplaar? Als je op zoek bent naar een stoel waarin je heerlijk kunt relaxen, een stoel die multifunctioneel is en overal geplaatst kan worden, dan is een fauteuil ronde vorm dé stoel voor jou! Bij Ventura Design vind je ronde fauteuils in verschillende vormen en stijlen.

Waarom kiezen voor een ronde fauteuil?

Bijna alles in onze woningen is recht en hoekig. Denk aan de muren, kasten, tafels, tapijten, etc. Door ronde vormen toe te voegen maak je jouw woning net iets speelser. Je kunt de rechte lijnen in jouw huis onderbreken door een ronde tafel of een rond tapijt in de ruimte te plaatsen, maar waarom niet kiezen voor een fauteuil ronde vorm? Wist je dat het toevoegen van ronde vormen in je interieur, of deze zelfs de hoofdrol te laten spelen, één van de grootste interieurtrends is van dit moment? Wacht dus niet langer en kies vandaag nog jouw ronde fauteuil uit bij Ventura Design.

Wat doen ronde vormen voor je interieur?

Niet alleen zorgen ronde vormen in je interieur voor het opbreken van rechte lijnen, ze zorgen daarnaast ook nog voor een zachte uitstraling. Een zachte uitstraling in je interieur zorgt ervoor dat je je geborgen voelt. Daarnaast geeft het een rustige sfeer in huis, helemaal als je het combineert met een rustig kleurenpalet. Dat is toch helemaal wat je wilt als je thuiskomt na een drukke dag? Helemaal tot rust komen in je ronde fauteuil? Ronde vormen zijn perfect om je interieur wat meer speelsheid te geven en ze laten de ruimte ook nog eens groter lijken. Ideaal dus als je niet zo’n grote woning hebt.

Fauteuil ronde vorm; dé trend van dit moment

Wist je dat je met een ronde fauteuil ook nog eens hartstikke trendy bent? Ronde en organische vormen spelen een grote rol bij de huidige interieurtrends. Ronde vormen zorgen voor een veilig en geborgen gevoel en laten we daar nu net naar op zoek zijn. Ronde vormen lenen zich hier perfect voor met hun zachte en vriendelijke uitstraling. Naast ronde fauteuils zijn ook ronde banken ook helemaal van deze tijd!

Wat zijn de voordelen van een ronde fauteuil?

Kiezen voor een mooie, ronde fauteuil brengt enorm veel voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen zijn:

Klein en flexibel

Een fauteuil neemt dankzij zijn ronde vorm niet veel plaats in in een ruimte. Heb je dus een extra zitplaats nodig, dan is een fauteuil ideaal. Daarnaast is de fauteuil door zijn kleine formaat enorm flexibel, je verplaatst de stoel in een handomdraai. Je kunt er altijd wel een plekje voor vinden!

Uitstraling

Gaat het je vooral om de stijl van je interieur? Dan is een ronde fauteuil ook een goed idee. Het is een eyecatcher in ieder interieur en geeft de ruimte direct een luxe uitstraling.

Zitcomfort

Tot slot is het zitcomfort natuurlijk ook erg belangrijk! Een goede fauteuil biedt goede ondersteuning en zit erg fijn. De ideale plek om te ontspannen, een boek te lezen of wat tv te kijken.

Ronde fauteuil kopen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een ronde fauteuil? Een stoel die jouw woonkamer direct een luxe uitstraling geeft? Een stoel waarin je heerlijk kunt relaxen en zeer comfortabel zit? Kies dan voor een prachtige fauteuil ronde vorm bij Ventura Design! Wij bieden fauteuils in meerdere stijlen en gemaakt van verschillende stoffen.

Bestel jouw nieuwe fauteuil snel en eenvoudig in onze webshop. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.