Bijzettafel Pure Nature 45cm Massief Mango Hout - 39667

Je bespaart €24,50
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 54cm
Breedte 45cm
Diepte 45cm
Tafelpoten (BxD) 2,5 x 2,5cm
Materiaal Massief mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Met deze bijzettafel kunt u zich verheugen op een bijzonder veelzijdig meubelstuk in uw huis. De filigraan tafel heeft een rond tafelblad van mooi generfd mangohout en wordt ondersteund door drie zwarte, conisch gevormde poten. Met hun schuine vorm geven ze de tafel een vleugje retrostijl en vormen ze een harmonieus contrast met het rijke bruin van het hout.

Natuurlijk kunt u de bijzettafel ook als uitstekende uitbreiding van uw woonruimte gebruiken en zo een natuurlijke woonflair in uw woonkamer integreren. Maar ook als nachtkastje in de slaapkamer of gewoon als decoratieplek in de studeerkamer slaat de tafel een uitstekend figuur. Onze aanbeveling: combineer het met een dressoir of een eettafel van mangohout. Zo pik je de look van de tafel perfect op en creëer je een uniform inrichtingsconcept in je huis.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.